Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!

Politica de Prelucrare a Datelor cu Caracter Personal

In temeiul art. 13 din REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI/ 27 aprilie 2016,  va informam ca vom colecta si prelucra datele dvs. cu caracter personal in scopul:

  • incheierii unui contract de colaborare intre More Technology si societatea pe care o reprezentati in calitate de administrator, director general/vanzari/marketing, asistent manager s.a.m.d.;
  • necesitatea identificarii unei persoane de contact a partenerului nostru contractual – persoana juridica, pentru a informa colaboratorul nostru cu privire la diverse modificari ale platformei, campanii in desfasurare, pentru a i se comunica newsletter si diverse solicitari etc;
  • pentru ca societatea pe care o reprezinta sa poata incheia acte comerciale cu diversi parteneri din cadrul platformei.

Datele pe care le vom colecta si prelucra sunt urmatoarele: nume, prenume, CNP, adresa, numar telefon, adresa de email.

Temeiul juridic al prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal il reprezinta:

  • incheierea si executarea unui contract (Art. 6 alin. (1) lit. (b) din Regulament

Va informam ca destinatarii datelor dvs. cu caracter personal sunt angajati ai More Technology, precum si posibile alte companii (societati de marketing si publicitate), interesat(i/e) de contactarea persoanei juridice si de informarea cu privire la campaniile lansate.

Datele vor fi stocate pe o perioada determinata, atata timp cat exista contractul de colaborare cu persoana juridica, angajator al dvs.

Va informam ca aveti dreptul de a solicita accesul la datele dvs. personale, precum si rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii, conform legii.

Vom stabili masuri tehnice si procedurale, pentru a proteja si pentru a asigura confidentialitatea, integritatea si accesibilitatea datelor dvs. cu caracter personal prelucrate; vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat si vom preveni incalcarea securitatii datelor cu caracter personal, in conformitate cu legislatia in vigoare.